torsdag 29 oktober 2009

Haaaaalåå där

De va riktigt länge sen jag skrev i bloggen. MÅSTE SKÄRPA MIG!
Just nu sitter jag och pluggar på pappas kontor. måste träna till data provet. . .
senare ska jag ner på stan med farmor och luncha och kolla present till mig. eftersom jag fyller år på söndag:) tjejmiddag imorgon dåra. ingen halloweenfest heller blir det. bara massa orginaler.
jag tror vi kommer få jätte skoj. :)

Igår så va jag också på pappas kontor och pluggade och efter de så åkte jag och tränade.
Oojuste, jag har faktist äntligen skaffat linser. så nu slipper jag dom där feta jobbiga glasögonen.
känns som en riktig befrielse. Nu ska jag gå in på min fejjbook och kolla vad som häner. har ju liksom inte varit inne på datan på jätte länge.

sees och höörs !:)

söndag 25 oktober 2009


                                                                   GODATIDER

lördag 24 oktober 2009

HÖSTLOV

Skönt med höstlov, äntligen :)

Skrev inte igår för jag va så lat och orkade inte ens ta mig till datorn.
ska snart till dan´s farmor och äta. sen vet jag inte om vi skulle på en fest med hans kompisar.
får se, men just nu är de inget som lockar mig riktigt. sen vet jag fortfarande inte hur de blir med den där "maskeraden" exakt alla säger olika. alla vill olika. så jag antar att jag måste bestämma mig snart. jag har inte någon utklädning heller så vet inte.. kanske blir en vanlig tjejmiddag.
nu ska jag gå och äta frukost sen måste jag fixa mig. eller kanske vänder på de. jag börjar sakna jennifer jätte mycket. måste ringa henne och prata också.
looooove

torsdag 22 oktober 2009

God morgon

Vaknade för ett litet tag sen. skönt att få sova ut äntligen!
fick ett sms av millan och hon skrev att hon vill iallafall ha "maskerad" så ska väl ringa/smsa runt till alla och se vad dom vill, för mig spelar de ingen stor roll. får se hur de blir med de.
Snart ska jag börja skriva lite på mitt cv. har tänkt att göra ett nytt. sen ska jag ut och söka jobb. hoppas de går bra med mitt sökande. så slipper jag gå runt och känna mig så fattig. haha

Jag har inte ens ätit frukost än. ska snart göra de också.

peace'n'love

onsdag 21 oktober 2009

Första GYM-dagen.

Har nyss kommit hem. Sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn och internet fungerade inte, och jag har bara haft blogg i en dag men har typ redan blivit halft beroende. tycker de e skit kul. men iaf så satte jag mig och försökte fixa de. tillslut gick de.:) så nu snart eller ja, vid 2 så ska jag iväg och träna. ÄNTLIGEN. Har inte tränat på gym på hela sommaren.- ska bli skönt att sätta igång igen.
Är ledig imorgon (som vanligt) så ikväll ska jag bara chilla gärnet. sen kanske dan skulle komma. fast vem vet. vill helst inte vakna vid 5-6 nånting imorgon eftersom han praktiserar. skulle vara skönt att inte behöva vakna tidigt faktist. menmen vi får se.
Pratade lite med bell idag också och vi kom nog fram till att min "halloween fest" blir en "tjejmiddag" ist eftersom att ingen riktigt vill kasta ut pengar på någonting som man bara använder en gång i livet. så de blir nog bara en vanlig tjejmiddag ist. fårse.

Byyeee

tisdag 20 oktober 2009

mammas birthday!

hej!
Snart ska jag städa mitt rum, sen ska jag baka en eller kanske två kladdkakor. Vem vet, drar kanske till med en tredje. Mamma fyller år idag (GrattisGrattis) och då kommer de gäster och dom ska ju också få smaka lite på mina berömda kladkakor. Observera lite! Snart ska jag väl duscha också.
Kul att jag har skaffat blogg iaf.
Seeyah!
Xo <3

nantes

HOWDY, lägger in en liten låt här som första inlägg. Lyssna och njut!